creativiteit stopt niet bij het  fotobestand...

Zoals ik al zei, hoop ik dat mijn foto's niet in een digitale wolk verdwijnen, maar gedeeld worden. Ik vertelde ook al dat dit op vele manieren kan: een fotoboek, een afdruk of vergroting.
Maar je kunt je foto ook een extra dimensie geven door er een echt kunstwerkje van te laten maken door Marijke Deweerdt. Zij kan van je foto een schilderwerkje op hout of doek maken, een silhouet op keramiek zetten, een fototransfer op doek of hout maken en nog zoveel meer. Deze kunstenares is de oma van mijn kinderen. Ik ben zo trots op haar, ze heeft gouden handen! Neem zeker een kijkje op haar website en hieronder.Het is een kleine greep uit haar kunst.

foto van Annalou aan zee -ambleteuse

Foto Astor op de laatste dag van het schooljaar

Schilderijtje van Marijke Deweerdt

Fototransfer op papier

Fototransfer op schilderdoek


bedankjes lentefeest annalou -transfer op Keramiek - silhouet van foto

Florian, Astor en Annalou in Bretagne

Fototransfer op houtblok