een dikke merci...

Een fotograaf stelt niks voor zonder mooie onderwerpen.  Daarom wil ik toch graag een woordje van dank richten aan alle mensen die op deze website wilden figureren. In de eerste plaats alle kindjes die zo geweldig op de foto staan. Hun spel, hun blik, hun gevoel,... ze blijven mijn grootste inspiratie, enkelen durf ik zelfs voorzichtigjes mijn muzen noemen.  Heerlijk hoe zij zichzelf blijven, ook al wordt er een camera op ze gericht! Eigenlijk zouden we allemaal deze prachtige eigenschap moeten kunnen behouden. "be YOU!"

 

Ook aan alle grote mensen die tot nu toe het vertrouwen in mij stelden om hun bolle buiken, hun kostbare lievelingen, intieme en vreugdevolle momenten vast te leggen, Iedereen die mij liet meegenieten van zijn/haar familiegeluk. Het is telkens opnieuw een voorrecht daar een deeltje van te mogen uitmaken!

 

Heel speciale dank dus aan iedereen die zich gewillig liet portretteren en ook op deze website wou verschijnen.