nelle klikt op maat

Nelle klikt op maat. Neem dus gerust contact met mij op via het contactformulier in het luikje "over mij".  Dan zien we of het klikt en kijken we of we een datum vast kunnen "klikken". Hou er wel rekening mee dat sommige periodes drukker kunnen zijn. Contacteer mij dus gerust al voor een datum over enkele maanden.

 

Na elke fotoshoot of reportage bezorg ik je de bewerkte hoge resolutiebestanden in de kortst mogelijke tijd. de bewerktijd hangt onder meer af van het aantal beelden. Het aantal beelden kan variëren van de opnametijd: minstens een half uur voor een minishoot tot enkele uren volgens afspraak...

 

Uiteraard zijn er naast de hoge resolutiebestanden ook heel wat mogelijkheden om afgewerkte producten te verzorgen: afdrukken, een fotoboekje, een doek  of houtplaat, kaartjes,magneetjes, noem maar op... 

 

Vertel me gerust heel duidelijk wat jouw wensen of verwachtingen zijn, wie weet kan ik wel helpen ze te verwezenlijken!

;-)

 

Kijk voor inspiratie zeker ook eens op de pagina 'Oh, dat kan ook!'.