nelle klikt op maat

Nelle klikt op maat. Neem dus gerust contact met mij op via het contactformulier in het luikje "waar je nelle vindt".  Dan zien we of het klikt en kijken we of we een datum vast kunnen "klikken". Hou er wel rekening mee dat sommige periodes drukker kunnen zijn. Contacteer mij dus gerust al voor een datum over enkele maanden.

 

Er zijn drie vaste prijsformules*:

-lazy sunday/lief lijf/XL-sessie: 375 euro

*Een Lazy Sunday houdt in dat ik een paar uur bij je thuis kom fotograferen op (zondag)ochtend. Als je dat wil al vanaf het ontbijt! De ochtendjas en warrige haardos met bijpassende slippers, samen naar de bakker om broodjes, even naar de speeltuin, een wandelingetje met de hond, gewoon, zoals jouw zondag er écht uitziet!

* voor een lief lijf sessie stemmen we alles helemaal af op jou: de locatie waar jij je helemaal thuis voelt, de outfit waarin jij helemaal jezelf kan zijn, muziekje en drankje erbij... we nemen uitgebreid de tijd voor een babbeltje tot je helemaal op je gemak bent en kan schitteren  zoals alleen jij dat kan!

*een XL-sessie is eerder bedoeld voor grote groepen, waarbij niet alleen van de groep maar ook afzonderlijke portretten worden gemaakt.

Deze sessies resulteren  gebruikelijk in een reeks van minstens 75 beelden (soms wat meer) die in kleur en/of zwartwit bewerkt worden.

 

-klikklak fotoshoot: 250 euro

*Ik fotografeer 3 kwartier tot een uur op een afgesproken locatie.

Dit resulteert gebruikelijk in 30 tot 40 beelden (soms wat meer) die in kleuren/of zwartwit bewerkt kunnen worden.

 

-MINIsessie: 175 euro

*Ik fotografeer een half uurtje  op een afgesproken locatie.

Dit resulteert gebruikelijk in zo'n 15 beelden  die in kleur en/of zwartwit bewerkt kunnen worden.

 

*In deze prijzen zijn inbegrepen: opnametijd, bewerkingstijd, verplaatsingen binnen 15km van brugge, en de bewerkte hoge resolutiebeelden digitaal bezorgd. Ieder bijkomend uur kost 125 euro per uur.

 

Naast deze vaste formules zijn ook andere opties bespreekbaar:

- je wil een 5-tal foto's voor je website of facebookprofiel

- je hebt een bepaald idee voor ogen dat je op foto wil

- Je wil gewoon enkele foto's voor een uitnodiging

- je wil juist een XL-formule voor een (familie)feest of uitstap...

 

Contacteer me gerust en we kijken wat haalbaar is!

  

Na elke fotoshoot of reportage bezorg ik:

- de bewerkte hoge resolutiebestanden in de kortst mogelijke tijd. Hoe snel ik de beelden kan bezorgen, hangt onder meer af van het aantal beelden. Dit aantal varieert onder meer naargelang de opnametijd: minstens een half uur voor een minishoot tot enkele uren volgens afspraak...

 

Uiteraard zijn er naast de hoge resolutiebestanden ook heel wat mogelijkheden om afgewerkte producten te verzorgen: afdrukken, een fotoboekje, een doek  of houtplaat, kaartjes,magneetjes, noem maar op, allemaal bespreekbaar tegen meerkost. 

 

Vertel me gerust heel duidelijk wat jouw wensen of verwachtingen zijn, wie weet kan ik wel helpen ze te verwezenlijken!

;-)

 

Kijk voor inspiratie zeker ook eens op de pagina 'Oh, dat kan ook!'.