over 'nelle' en 'nelle klikt'

 Mijn naam is Nelle Devisscher en ik ben gebeten door de fotografie-microbe. In het dagelijks leven werk ik voor pleegzorg West-Vlaanderen, als PR-medewerker, maar daarnaast zie je mij vooral vaak met camera in de hand. Ik probeer te fotograferen wat ik voel, niet alleen wat ik zie.

Ik ben fan van licht en ruimte, hou van de zee en het bos, kan niet aan zoetigheid weerstaan  en durf mij al eens op een yoga-matje te begeven (met weinig elegante poses tot gevolg).  Naast de camera, kan ook de naaimachine mij wel eens tot een uurtje tijdverdrijf verleiden. Ik kan niet langs een plantenwinkel zonder even binnen te gaan. Groen is een kleine verslaving geworden. Mijn huis past intussen wel wat onder het label urban jungle. Geef mij een kop thee (liefst met koekje) of een glaasje wijn en ik blijf uren naast je zitten.

 

Annalou (°2009) & Astor (°2010) zijn mijn kinderen en twee grootste inspiratiebronnen. Ik vond de liefde terug bij Carl (°1981) en neem ook met plezier zijn twee dochters Ella (°2010) en Lola (°2012)erbij. Nu de kinderen wat groter zijn, kan ik af en toe wat tijd vrij maken voor een fotografie-uitdaging. Voor het vastleggen van een leuke kindersnoet of een fijn familiemoment ben ik steeds te vinden, maar ook voor ander projecten voor mijn klikgrage vingers, mag je mij steeds contacteren!