· 

buren bij kunstenaars 2018

Ook dit jaar wilde ik graag enkele foto's laten zien op Buren Bij Kunstenaars. Ik ruilde het atelier van MEDO te Torhout  voor dat van FOLIO te Brugge in. Wie mij al langer kent, weet dat ik daar thuis ben, want mijn schoonouders gaven me dit weekend een expositieplek.Een fijne plek, tussen hun eigen kunst van olieverf, porselein, hout en aquarel.  Ook neefje Abel vond een plekje voor de blauwe vogeltjes die hij tekent op hout. Aanstormend talent, ik zeg het u!

 

Voor mij mochten de kindersnoetjes volgen op de sproetjes van vorig jaar. Het liefst dromerige kinderblikken! Selecteren werd een hele klus maar deze 28 mochten uiteindelijk de wand sieren! Geniet!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Cijs (woensdag, 24 oktober 2018 16:58)

    *preus lik fjirtig*