· 

grootouderdag

OP 6 maart is het grootouderdag. Op 8 maart is het bovendien vrouwendag. Ik kon me dus geen beter moment kiezen voor het bewerken en posten van deze reeks! Op deze foto's zien jullie zes straffe madammen... lieve zachte meisjes ook, warme vrouwen! Stuk voor stuk zijn deze dames unieke, sterke persoonlijkheden, maar wat hen nog specialer maakt, is de band die ze met elkaar hebben: vier generaties bijzondere vrouwen. Da's een cirkel waar je geen speld tussen krijgt.Ik mocht er eventjes deelgenote van zijn! 

Cecile en Maure (overgrootmoeder en achterkleindochter)
Cecile en Maure (overgrootmoeder en achterkleindochter)

Liese Ghekiere vroeg me deze foto's te maken. Voor later, als herinnering.  Om met een warme blik terug te kijken op de onlosmakelijke band die er is.  Voor zichzelf, voor komende generaties ook. Maar ook om te delen met andere vrouwen.

 

Perenna is namelijk zowat de derde dochter van Liese... Perenna is het centrum waar zij verschillende therapieën en vormingen aanbiedt, voornamelijk op vrouwen gericht. Zelf noemt ze het "in beweging brengen van cirkels". Elke vrouw is immers wie ze is, maar ook de dochter van haar moeder, op haar beurt misschien weer moeder, zus van, vrouw van... Al deze rollen beïnvloedn haar zijn.  Als deze cirkels in beweging komen, kunnen er bijzondere dingen gebeuren. Neem zeker een kijkje op haar website als dit onderwerp je aanspreekt!

Hierboven zie je Liese, met terechte trots samen met haar dochters Maure en Myrthe. Hieronder ook foto's van mama Lieve, zus Sanne, mémé cécile. Viel het je trouwens al op dat al hun namen eindigen op een "E"? Dat is de "E" van Effenaf topmadammen!

Bedankt voor de gastvrijheid en de fijne namiddag, dames! en voor de lekkere éclair achteraf! ;-)

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Annelies (woensdag, 08 maart 2017 10:17)

    Mooi Nelle!