· 

eerste blogpost

Ziekjes...

Hier gaan we dan... het eerste fotoblogje op nelle klikt. Het is er eentje uit de persoonlijke sfeer... Een onverwachte ook. Want de laatste week voor de kerstvakantie heb je eigenlijk nog zoveel op je bureaublad liggen dat een zieke zoon niet direct in het schema past.Maar geef toe, als je die vermoeide oogjes ziet, dan moet je de tijd toch even stil zetten? Holderdebolder van het werk teruggekeerd om dit zieke vogeltje, na een blijkbaar nogal spectaculaire maaginhoud-wederkering tijdens de lunch (sorry voor de eetlust van de andere kindjes en sorry voor het ruimwerk aan de toezichthoudende juf- hij kon er echt niks aan doen) van school te halen.  en wat werkt dan helender dan de zetel, de pyjama, een yoghurtje wat afleiding van de tv en de bezorgde blik van de mama (ok, die was wel uitgebreid met haar immer aanwezige camera...guilty as charged) 

p.s. 's anderendaags was Astor genezen hoor...

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Ingfield Claerhoudt (dinsdag, 03 januari 2017 10:02)

  Wat een mooi initiatief Nelle ga dit heel graag lezen en volgen .
  Ooit had ik het geluk om voor je kindjes te mogen zorgen en nu is het heel leuk om ze langs deze manier ook te zien groeien , bloeien....!!!!
  Beste wensen en en geniet van 2017!!!

 • #2

  NELLE (woensdag, 11 januari 2017 19:33)

  dankjewel INGFIELD! OOK VOOR JULLIE EEN PRACHIG JAAR TOEGEWENST! GROETJES AAN JE MAMA.